IV. Érpart Fesztivál

2013. július 12-13-14.

Jászberény - Érparti Rendezvénytér

 


Kedves Érpartiak, Jászberényiek, tisztelt Fesztiválozók!

Kocsán László

Fesztiválrendező - érparti lakos - Jászberény, 2013. június 21.


Valóban, minden élménnyel többek leszünk! Ha az időjárás ismét kegyes lesz hozzánk, mégha egy kicsit ijesztget is mint az elmúlt esztendőben, akkor immár negyedszer lakhatjuk be, tudhatjuk magunkénak három napra az Érparti rendezvényteret, mi érpartiak, mi jászberényi polgárok.

Negyedik alkalom. Hihetetlen meseszerű szám, mégis itt állunk a fesztivál küszöbén. A civil összefogás, szerveződés ereje mutatkozik itt meg, melyet a város elöljárói, képviselői is felismertek: a város és saját lehetőségeikhez mérten hozzájárulnak, támogatják a megrendezést minden fesztiválra látogató köszönetére.

Negyedik alkalommal szakadhatunk ki a mindennapok szorításából, a mindenáron megfelelni akarásból, munkahelyünket, egzisztenciánkat féltve. Levethetjük ezt a terhet, pár könnyű csábító szórakozást ígérő napra, hogy utána könnyebb legyen visszavenni, tudva azt belülről, ha bánt valami/valaki, de jó volt az Érpart Fesztiválon.

Negyedik alkalom, szinte már hagyomány. Viszont jusson eszünkbe, hogy ott van a népmesékben hétfejű sárkány, bár azt mondják, lakik túl az óperencián egy huszonegy fejű dédapja is... No, de ezeket majd megbeszéljük akkor, ha odaértünk!

 

"Érpart az Érpartért, az Érpart Jászberényért!"